In de Steigers

Het zinnetje ‘In de steigers’ heeft nogal wat te betekenen vind ik. Bij mij roept het in beweging komen op, lekker buiten puin snuiven en eroplos ⚒ hakken, het geeft me zelfvertrouwen. Het heeft ook een metaforische betekenis van de ridder 👩‍🚀die ten strijde trekt op zijn paard in galop🐎, of zoiets als komop kom van je luie stoel, gaan met die banaan 🍌! In de steigers betekent ook dat het uiteindelijk gerepareerd wordt ook al moet er nog een hoop werk worden verzet, dat kan iets fysieks zijn zoals mijn huis of iets emotioneels zoals verdriet 😢of je ongelukkig voelen😔.
Ik hoop dat ook jouw week(einde) met deze korte blog over het zinnetje ‘in de steigers’ en dat het uiteindelijk weer goed komt, iets positiefs voor je betekent en je net als ik er meer zelfvertrouwen van krijgt en er opvallend vrolijk van wordt! 😁

Wil je hierover eens gratis met me in gesprek geef dat dan aan via het contactformulier op mijn site en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, je krijgt zelfvertrouwen en wordt er altijd vrolijker van!

Via deze link kom je bij het aanvraagformulier https://henrieberens.nl/een-plezierig-gesprek/

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.